Blog

Terug naar overzicht

Gashaarden van Faber - 175 jaar vakmanschap

Uw partner voor een gashaard van Faber 

Dankzij onze jarenlange expertise hebben we een netwerk van uitstekende merken kunnen opbouwen, waaronder Faber. Een gashaard van Faber brengt sfeer en warmte in huis, maar ook vinden we het belangrijk dat de haard een perfecte aanvulling is op uw eigen interieur. Met de inbouwmodellen van Faber kunt u uw gashaard helemaal naar eigen wens samenstellen, maar ook losstaande gashaarden zijn een stijlvol element in uw woonruimte. Met de haarden van Faber kunt u zorgeloos genieten van warmte en gezelligheid in uw woning en tot rust komen, of genieten met familie en vrienden. 

Waarom een gashaard van Faber? 

Een gashaard combineert moeiteloos sfeervolle warmte met een stijlvol design en een optimaal gebruiksgemak. Zo’n haard is bijzonder interessant omwille van haar hoge warmterendement, relatief weinige verbruik en erg makkelijk onderhoud. Met één druk op de knop laat uw gashaard speelse vlammen zien, hoort u dat typerende, knisperende geluid en wordt uw ruimte heerlijk warm en knus. U hoeft dus geen houtblokken te verslepen, noch worden uw kostbare momenten onderbroken door het aanhouden van de kachel.  

Ultiem genieten met de gashaarden van Faber  

Faber heeft een rijke geschiedenis van ruim 175 jaar. Die tijd wordt getekend door een schat aan technologische ontwikkelingen en innovaties, naast een duidelijke evolutie in stijl. De passie van Faber heeft zich door de jaren heen vertaald in gashaarden vol moderne technieken, waardoor u van de mooiste vlammenbeelden kunt genieten. Faber ontwerpt die haard die precies in uw leven past. Met de MatriX-lijn kunt u de gashaard van uw dromen samenstellen, beginnend bij een basishaard waar verschillende elementen aan toegevoegd worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een brede haardwand waar u ook rustig kunt zitten? Of een ICT-besturing inclusief gratis app? Ontspiegeld glas voor een serene uitstraling of een minimalistisch design waardoor u vanuit elke hoek het gloei-effect van het asbed kunt zien? Bij de haarden van Faber zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Uitgebreid aanbod in onze toonzaal 

Onze toonzaal is een toonzaal met klasse. Tot in de puntjes en stijlvol ingericht met de haarden van onder andere Faber, kunt u in onze showroom inspiratie opdoen voor uw woning. Dat komt omdat we niet enkel de haard laten zien, maar samenwerken met interieurarchitecten zodat de haard altijd wordt getoond in een huiselijke omgeving. Zo krijgt u een realistisch beeld van hoe uw warme woonkamer er zou kunnen uitzien.  

Advies op maat voor uw Faber 

Zou u graag advies ontvangen over onze haarden en schouwen? Wij bieden u graag professionele raad en geven antwoord op al uw vragen, zodat we samen de perfecte haard kunnen realiseren. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 14 81 02 21, of door te mailen naar info@schouwenandre.be. Ook bent u van harte welkom in onze toonzaal in Balen!