Blog

Terug naar overzicht

Kachels M-design laten plaatsen

DSC04045.jpg

Kachels M-design plaatsen

De kachels van M-design hebben topkwaliteit met een topdesign. De toestellen zorgen voor een hoog rendement, daarnaast zijn de kachels en haarden ook nog mooi voor het oog. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten naar een droomkachel. Bij Schouwen André heb je een ruim aanbod aan M-design waar je uit kan kiezen. Als verdeler kunnen wij jou garanderen dat je met dit merk een goede keuze maakt. 

Specialist kachels M-design in Balen

M-design beschikt over verschillende types zoals gashaarden, inbouwkachels en nog. Als verdeler en specialist in haarden kiezen wij ervoor om specifiek te werken met dit merk. M-design staat bekend voor eerlijkheid, effectief, elegantie en gebruiksvriendelijk. Kies je hiervoor? Dan kies je automatisch voor sfeer en gezelligheid. 

Waarom kiezen voor kachels van M-design?

Voor ons is dat een simpel antwoord. M-design heeft toestellen van de allerbeste kwaliteit. Het merk bezit over kachels en haarden met een topdesign. De producten bezitten een goed presterend verbrandingssysteem en luchtspoelsysteem in combinatie met een hoog gebruiksgemak. Daarnaast zijn de producten erg mooi voor het oog. Schouwen André beschikt over een ruim aanbod aan producten van M-design: 

  • Gesloten gashaarden
  • Liftdeurhaarden voor hout
  • Inbouwhaarden
  • Kachels
  • Tuinhaarden en BBQ
  • Bijhorende producten

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Je kan ons contacteren of onze toonzaal bezoeken. Als professionele verdeler staan wij 100% achter deze toestellen. Door onze jarenlange ervaring in de producten van M-design kunnen wij antwoorden op al jouw vragen. Aarzel zeker niet om ze aan ons te vragen! 

Plaats ik mijn M-design kachel of haard zelf?

Als kenner in het vak raden wij het aan om de installaties te laten uitvoeren door een erkende verdeler. Bepaalde toestellen plaatsen is niet makkelijk. Er komt namelijk meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken.

De aankoop van een M-design kachel of haard doe je altijd bij een verdeler. Dit kan niet rechtstreeks in de fabriek. Bij ons kan je zo’n aankoop doen. Wij zorgen ervoor dat jouw toestel geplaatst is zoals het moet. Met onze jarenlange ervaring weten wij goed wat belangrijk is bij het installeren. Het laten plaatsen van jouw kachel of haard zal je duidelijk de voordelen laten zien. Het enige wat je moet doen is een keuze maken uit het ruime aanbod.

Garantie M-design

Als je kiest voor een kachel of haard van M-design dan weet je natuurlijk ook graag hoe het zit met de garantie op dit toestel. Als verdeler van M-design zorgen wij voor de tussenkomst in elke garantieduur op voorlegging van de factuur.

Je hebt voor de volgende periode garantie:

  • 8 jaar op de algemene structuur.
  • 2 jaar op de uitwisselbare onderdelen en op de rookklep.
  • 1 jaar garantie op de ventilatoren en de snelheidsvariator.
  • Er is geen garantie op glas, dichtingen en de chamotflexplaten.

De garantie vervalt als je niet de richtlijnen van de gebruiksaanwijzing opvolgt. Daarnaast kan je in bepaalde gevallen niet rekenen op je garantie. Bijvoorbeeld bij het verkeerd installeren van het toestel, onvoldoende onderhoud, het gebruiken bij een extreem hoge temperatuur, het verkeerd gebruik van het toestel enzovoort. Wil je extra informatie over de garantie? Of heb je nog andere vragen voor ons? Twijfel niet om ons te contacteren.

DSC03974.jpg

De vlammenvormgever zorgt voor topkwaliteit!

Al jarenlang kiest Schouwen André om te werken met de kachels en haarden van M-design. Als bekende vlammenvormgever werken wij alleen met de toestellen waarin ons bedrijf gelooft. Hiermee verzekeren wij dat je de juiste keuze maakt als je kiest voor een kachel van M-design. 

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom te Balen!

Is er nog iets waar onze deskundigen jou mee kunnen helpen? Wil je een afspraak? Dat kan. Neem dan vrijblijvend contact met Schouwen André op. Onze werknemers bekijken graag met jou de mogelijkheden voor een kachel van M-design.

Wil je liever iets anders? Dat kan ook. Kom langs in onze toonzaal of bekijk onze realisaties. Wie weet kunnen wij jou nog meer inspireren! Contacteer ons hier of bel via +32 14 81 02 21. Ook mailen is mogelijk naar info@schouwenandre.be.

DSC04215.jpg