Blog

Terug naar overzicht

Moderne gashaarden van Schouwen André

Eindeloze mogelijkheden met de gashaarden van Schouwen André 

Een moderne gashaard is de perfectie optie voor ieder die warme en gezellige momenten wil combineren met een modern design en optimaal gebruiksgemak. Een gashaard geeft namelijk veel warmte met maar één druk op de knop, zodat u meteen opwarmt zonder dat u de haard telkens moet bijvullen zoals bij een houtkachel. Zo kunt u ongestoord samen voor de haard gaan zitten na een lange wandeling, hoeft u uw gezellige diner niet te onderbreken en kan u zich hoofdstuk na hoofdstuk blijven vastbijten in uw spannende roman zonder te moeten letten op de kachel. Daarnaast heeft een moderne gashaard vele afwerkingen: Ingebouwd of losstaand, met een zwarte achterwand of met witte stenen, met houtblokken of zo breed als de haardwand, ... de keuze is bijna eindeloos. Zo bent u verzekerd dat de gashaard perfect in uw interieur past. In onze toonzaal kunt u alle opties voor moderne – maar ook klassiekere – gashaarden ontdekken.  

Zuinig en gemakkelijk zonder in te boeten op warmte  

Dankzij het hoge rendement van een gashaard, is uw woning meteen lekker warm. Ook hechten wij, bij Schouwen André, veel belang aan het vermijden van onnodige kosten en verspilling. Onze gaskachels zijn daarom zuinig in hun gasverbruik, maar hebben nog steeds een grote warmteafgifte. Zo is uw huis altijd aangenaam warm wanneer u dat wenst. Komt u graag thuis in een knus huis waar u meteen kunt genieten van de gloed van uw moderne haard? U kunt zonder problemen een tijdstip instellen waarop de gashaard ontsteekt, zodat u onderweg al kunt uitkijken naar écht thuiskomen. U kiest dus voor een optimaal comfort, maar met een minimum aan onderhoud. Een moderne gashaard vraagt jaarlijks slechts tweemaal een poetsbeurt en gaat daarenboven erg lang mee door zijn uitstekende kwaliteit en levensduur. Makkelijker kan niet.  

Vakwerk van begin tot eind voor uw elektrische schouw

Al sinds de jaren ’60 brandt het familiebedrijf Schouwen André van een passie voor vuur. Drie generaties hebben hun kennis, ervaring en passie steeds verder uitgediept, zodat u vandaag de dag bij ons terecht kunt voor de perfecte schouw. In uw moderne interieur past een haard van Schouwen André door zijn stijlvolle design en de strakke afwerking. Voor het realiseren van uw moderne gashaard, luisteren we eerst uitgebreid naar uw wensen in onze toonzaal. Heeft u daar toch een ander type haard gezien dat u meer bevalt? Een bio-ethanol haard, een sfeervolle houtkachel of een praktische elektrische schouw?

Alles is mogelijk, en met onze jarenlange expertise gaan we meteen aan de slag. Met de beschikbare ruimte indachtig, geven wij u oprecht advies en stellen we een plan op. We meten ter plaatste alles op en maken een 3D-ontwerp zodat u een hoogst realistisch en betrouwbaar beeld heeft van het beoogde eindresultaat. Op basis van uw voorkeuren en wensen, wordt dan een moodboard samengesteld betreffende kleur en sfeer. Na goedkeuring begint de productie van uw kachel. Deze voeren we van A tot Z uit in ons eigen atelier, met een volledige controle over de kwaliteit. We stellen dan samen een datum vast waarop uw gashaard vakkundig geplaatst wordt - stofvrij en nauwkeurig.  

Kom eens langs in onze toonzaal  

Onze toonzaal is een bron van inspiratie. In samenwerking met interieurarchitecten met klasse, stellen we onze haarden in een huiselijke setting tentoon. Daarom nodigen we u graag eens uit in onze showroom en zitten we daarna eventueel met u samen om uw wensen te bespreken. Nog brandende vragen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 14 81 02 21, of door te mailen naar info@schouwenandre.be