Blog

Terug naar overzicht

Moderne sierschouwen voor je woning

DSC04058.jpg

Moderne sierschouwen op maat van je interieur

Wil je een moderne sierschouw in jouw woonkamer integreren? Denk maar aan een fantastische tv-wand of een boekenkast ingemaakt in de muur van de haard. Een sierschouw als middelpunt van de woonkamer. Wij bedenken de gekste ontwerpen. Daarnaast zorgt de vlammenvormgever dat deze ideeën werkelijkheid worden!

Moderne en design sierschouwen in Balen

Wat is een sierschouw eigenlijk? Wel de betekenis is: “mooie haard.” Een sierschouw is een elegante haard. Vroeger had de haard een centrale plek in het huis. Het was een van de belangrijkste onderdelen in de woning. Het werd niet alleen gebruikt om te verwarmen, maar ook om op te koken. Deze functie is in de loop der jaren verloren gegaan. Dat wil echter niet zeggen dat een sierschouw geen goede keuze is. Als je denkt aan een sierschouw dan wordt het onmiddellijk met een traditionele haard geassocieerd. Dat moet zeker niet. Er zijn ontelbare mogelijkheden. Vandaag wordt het gebruikt als eyecatcher van een woonkamer.Naar onze mening is een sierschouw nog altijd onmisbaar in jouw woning. 

Iemand die houdt van warmte, strakheid en eenvoud kan kiezen voor een moderne, design sierschouw. Het knisperend geluid is op zich al een genot, maar een moderne sierschouw maakt het plaatje af. Tegenwoordig is het populair om een moderne sierschouw in jouw woonkamer te hebben. Dit zorgt ervoor dat je meteen een sfeervolle kamer creëert. Niet alleen de stijl is hierbij belangrijk, maar ook de uitvoering. Jij bepaalt zelf de afwerking, vorm, kleur en accessoires en wij zorgen op onze beurt voor een hoge afwerkingsgraad. 

Wat zijn de voordelen?  
  • Er zijn verschillende modellen en steensoorten beschikbaar. Het concept kan ontworpen worden naar de afwerking die jij wil. Zo helpen wij jou om je droomhaard te realiseren.
  • Een sierschouw is geschikt voor haarden op alle brandstoffen. Er zijn tal van mogelijkheden. Deze bespreken we graag met jou in onze showroom.  
  • Het brengt sfeer in huis. De warmte, het geluid en het gevoel wat een haard met zich meebrengt, voegt een hoge meerwaarde toe aan je woning. 
Als je kiest om een moderne sierschouw te plaatsen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij geven advies, maar leveren en plaatsen ook jouw haard.  

DSC04150.jpg

Materialen bij moderne sierschouwen

De stijl is bepalend door de materialen dat jij kiest. Bij een moderne sierschouw zijn er verschillende designs beschikbaar. Wij kunnen de schouw bijvoorbeeld afwerken met steen of met metaal, maar er zijn nog mogelijkheden. Je kan kiezen voor een design met een strakke vormgeving, maar evengoed voor marmer of voor kalksteen. De opties zijn talrijk zoals steen, glas, aluminium, MDF en meer.  

Weet je niet hoe dit er kan uitzien? In onze toonzaal vind je tal van ideeën, realisaties en voorbeelden om inspiratie uit te halen. Daarnaast kan je op onze websites realisaties bekijken. Wij helpen je graag om samen te bekijken welk design het beste past in jouw woning. We maken een ontwerp op maat naar jouw wensen.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom

Wij willen je graag ondersteunen in de zoektocht naar je droominterieur. Daarom raden we aan om een afspraak te maken zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Bel ons op +32 14 81 02 21 om een afspraak in te plannen of stuur een e-mail naar info@schouwenandre.be. 

DSC04263.jpg