Blog

Terug naar overzicht

Subtiel en warm - inbouw houtkachel voor uw interieur

Waarom een inbouw houtkachel?  

De geur van gedroogd dennenhout om de kachel mee aan te maken is iets waaraan maar weinig mensen kunnen weerstaan, en de voorbode van gezellige avonden voor het haardvuur. Met familie, vrienden of tijdens een persoonlijk rustmoment geniet u ongestoord van de warmte en sfeer die een ingebouwde kachel u brengt. Eigen haard is goud waard, zegt men, en bij Schouwen André vindt u de inbouwkachel die perfect bij uw huis past. Een inbouw houtkachel is mooi ingewerkt in de muur of haardwand. Zo halen we het kampvuurgevoel in huis met een moderne en elegante toets. Door de glazen wand bent u altijd beschermd tegen vlammen, en door een liftdeur kunt u het brandende en smeulende hout ongestoord aanvullen. Bij Schouwen André hebben we houthaarden in verschillende stijlen en prijsklassen, zodat de kachel aansluit bij uw wensen en verwachtingen.  

Innovatie en ontwikkeling van de houtkachel

Maakt u zich zorgen over de efficiëntie of milieuvriendelijkheid van een houtkachel? Door de nieuwste innovaties en technieken in de branche, kunnen we bij Schouwen André ons vakmanschap en onze expertise inzetten om kachels te voorzien die efficiënt stoken en niet inboeten op milieuvriendelijkheid. Kijkt u wel altijd uit dat u geen behandeld hout stookt in de kachel.  

Vakwerk van begin tot eind voor uw ingebouwde houtkachel 

Al sinds de jaren ’60 heeft het familiebedrijf Schouwen André een brandende passie voor vuur. Hoewel er toen voornamelijk houtkachels werden gemaakt, hebben wij daarnaast ook haarden op gas, bio-ethanol en elektrische schouwen in ons assortiment. Drie generaties hebben hun kennis, ervaring en passie steeds verder ontwikkeld, zodat u vandaag bij ons terecht kunt voor de perfecte kachel. In onze toonzaal kunnen we u een breed aanbod stijlvolle, ingebouwde houtkachels laten zien.

Wij branden van passie voor een inbouw houtkachel

Deze inbouw houtkachels hebben een verzorgde en moderne uitstraling door hun subtiele karakter. Met de beschikbare ruimte indachtig, geven wij u advies en stellen we een plan op. Bij u thuis meten we alles op en maken we een 3D-ontwerp, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Na goedkeuring, begint de productie van uw kachel. We voeren alle werken uit in ons eigen atelier in Balen en hebben volledige controle over de kwaliteit. We stellen dan samen een datum vast waarop uw gashaard vakkundig geplaatst wordt - stofvrij en nauwkeurig.  

Méér dan een kachel – interieurwerken van Schouwen André 

Zou u graag genieten van een inbouw houtkachel, maar moet er daarvoor een muur onder handen genomen worden? Geen zorgen. Bij Schouwen André bieden we een complete service: van afbraakwerken tot interieurwerkzaamheden, schilderwerken en lichtadvies. Samen zoeken we naar het perfecte ontwerp en zorgen we dat uw kachel vakkundig wordt ingebouwd.  

Kom eens langs in onze toonzaal  

Onze toonzaal is een bron van inspiratie. In samenwerking met interieurarchitecten met klasse, stellen we onze haarden in een huiselijke setting tentoon. Daarom nodigen we u graag eens uit in onze showroom en zitten we daarna eventueel met u samen om uw wensen te bespreken. Nog brandende vragen? U kunt ons bereiken via het telefoonnummer +32 14 81 02 21, of door te mailen naar info@schouwenandre.be